keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hidasta

Arki on ihanaa, ihanan hidasta. Me ollaan aika hyvä tiimi, zubi & T. Päivät rullaavat rauhalliseen tahtiinsa eteenpäin, syödään ja nukutaan päikkäreitä, leikitään ja nauretaan paljon. Vauvoilla on nauru niin ihanan herkässä! Kerran viikossa on muskari, josta me molemmat tykätään tosi paljon. Välillä kyläillään äiti-vauva-kavereiden luona ja toisinaan käydään lounaalla keskustassa. Usein viikonloppuisin on vähän enemmän ohjelmaa ja olen huomannut, että me molemmat nautitaan tosi paljon maanantaista kun kotipäivä kahdestaan koittaa taas. Mieluiten pidänkin aina maanantain vapaana ilman sovittuja menoja. Iltaisin vietetään usein ihan vain tavallista aikaa koko perheen kesken, T on aina ihan riemuissaan kun iskä tulee kotiin töistä.

Jotenkin tässä vauva-arjessa elämä on niin tässä ja nyt, etten ole muistanut edes haaveilla reissuista. Yleensä olen aina potenut jatkuvaa kroonista matkakuumetta ja erilaiset reissaamiseen liittyvät saitit ovat olleet ahkerassa viikottaisessa selailussa. Meillä on kyllä nytkin suunnitelmissa reissailla vähän kesällä kun saamme viettää koko perhe aika luksuspitkän loman, joten suunnittelupuolella pitäisi aktivoitua!
Taas meillä on kuvissa päällä raitaa, ylläri... Äsken oli juuri tullut sähköpostiin uusi Esprit-uutiskirje enkä malta raitafanina olla jakamatta tätä teille. Ensinnäkin otsikko kuuluu "Uudet raitatuotteet ja Vau-vaikutus", aika mukaansatempaava vai mitä? Ja tässä pari poimintaa tekstistä: "Paras perusvaate: Ehdoton pitkähihainen lempipusero raidallisena - varmista se nyt!" sekä "Lähde toki raitaretkelle shoppiimme!". :D Pitäisiköhän käydä toki klikkailemassa pari uutta raitapaitaa ostoskoriin - vai olisikohan mun korkea aika vaihtaa kuosia? Toisaalta raita vaan toimii, minkäs teet.

Luin viime viikolla neuvolan odotushuoneessa Meidän Perhe -lehteä, jossa jaettiin ohjeita menestyksekkään blogin pitämiseen. Kuulemma kuvien pitäisi olla pääroolissa ja tekstit jättää ihan muutaman sanan lauseiksi. Ja toinen tärkeä vinkki oli, että pitää valita aihe, vaikka lastenvaatteet, ja pitäytyä siinä 90 %:sti. Mä en selvästikään ole kovin menestyshakuinen tämän pikku cornerini kanssa. Toisaalta, sillisalaatti on blogini kantava teema ja pitäydyn siinä kyllä sataprosenttisesti.

Mukavaista keskiviikkoa!

12 kommenttia:

 1. :D eikun raitahan on nyt just niin pop, että anna palaa vaan koko sydämen kyllyydestä! Voit siis toki käydä vaikka Espritin raita-apajilla, koska Vau-vaikutus ;) ja samat mietteet ton bloginpidon suhteen: sillisalaatti on just hyvä, jatka vaan samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mä siis oikeesti kuvittele voivani ihan vielä luopua tästä raitavillityksestäni. Miten voisin vastustaa vau-vaikutusta?

   Poista
 2. Sillisalaatti on hyvä teema. :) t. toinen samanlainen.

  VastaaPoista
 3. Huomenta! Näin unta pikku-T:stä, kuinka se söi suun täyteen ruokaa ja sitten alkoi nauraa :). Liian pitkä aika, kun ollaan nähty viimeksi! t. Täti M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan selkeesti! Sun pitää tulla käymään, onko kalenterissa yhtään vapaata viikonloppua lähiaikoina??

   Poista
 4. Minusta sillisalaatti on paras blogiteema :D. Esim. lastenvaateblogejakin on kiva lueskella, mutta säännöllisesti jaksan seurata vain sellaisia, joissa kirjoitetaan kaikesta muustakin elämästä ja arjesta ja välissä esitellään vaatteita. Kuka nyt pelkkiä vaatemainoksia (sitähän se usein sponsorilahjoina saaduista vaatteista kertominen paljolti on) jaksaa lukea!

  Espritin uutiskirjeitä on tullut naureskeltua usein itsekin. Tosin aion vau-vaikutuksesta huolimatta ostaa jatkossakin raita-vaatteita :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, että on muitakin sillisalaatin kannattajia. No worries, sillä linjalla aion pysyä!

   Kevääseen ja kesään kuuluu raidat, ja syksyyn ja talveen myös.

   Poista
 5. Sehän on vaan hyvä, että blogi on kirjoittajansa näköinen! Tätä olen pyrkinyt noudattamaan itsekin, vaikka se sitten tarkoittaakin "sillisalaattimaisuutta" :) Itse ainakin tykkään, että blogeissa kuvat ja tekstit ovat tasapainossa keskenään. Joskus tulee oikein informaatioähky, kun suosituissa blogeissa on pelkästään isoja kuvia, samasta esineestä kymmenestä eri kuvakulmasta. Monipuolisuus on minusta vain hyvä juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samoilla linjoilla olen sinun kanssasi! Välillä on kiva katsella kauniita kuvia, välillä lukea vähän enemmän tekstiä. Ja tosiaan yhdestä asukokonaisuudesta ei välttämättä tarvita 20 kuvaa...

   Poista
 6. Aivan mahtavan ihanat villasukat!! Ostettu? Tehty (ohje?)? Saatu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on mun lempparivillikset! Mummon tekemät, ohjetta en osaa antaa valitettavasti.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!