sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Keep calm and eat pizza


Hei, olen astetta lähempänä sisustusbloggaajaa! Nimittäin nyt multakin löytyy jotain, jossa lukee Keep calm and carry on. Keittiöpyyhe on joululahja siskolta, aika veikeä. 

Rehellisesti sanottuna mä olen kyllä todella kaukana mistään sisustusbloggaajasta. Netti pullistelee toinen toistaan upeampia koteja, välillä tuntuu ihan koomiselta (tai kuten parhaillaan lukemassani Täällä pohjantähden alla -kirjassa sanottaisiin; koomilliselta) esitellä tätä meidän pikkukotia. Mutta hei, jostain sitä täytyy pienen blogi-ihmisen aloittaa. Ja oma koti paras koti kuitenkin.

Mieheni teki eilen ehkä parasta pizzaa mitä meillä on koskaan ollut, onneksi sitä on vielä tällekin päivälle jäljellä. Pääsin joskus yhdessä työpaikassani tekemään ihan oikeita ravintolapizzoja ja sieltä opin niksin voidella oliiviöljyllä vastapaistetun pizzan reunat. Koko pizzasta tulee paremman ja houkuttelevamman näköinen ja öljyllä vältetään reunojen korppuuntuminen. Suosittelen kotikokeillekin!

Mukavaa, rentoa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Heippa! Teidän koti on ihana ja se voi olla juuri sellaisenaa inspiraation lähde monelle, älä siis huoli. Ja ihanan näköistä pitsaa. Minun piti juuri lähteä juoksulenkille, mutta nyt tulikin nälkä. Että kiitti vaan ;)

  Sinulle olisi haaste blogissani :) Katso: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/01/haaste-toivelista-2013.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, pistän toteutuslistalle! Ja kiitos myös kauniista sanoistasi.

   Poista
 2. Minusta ainakin oikeiden ihmisten (pikku)kodit ovat paljon kiinnostavampia kuin liian ammattimaisesti stailatut. Monesti sekä lehtien (että myös joidenkin ammattimaisten blogien) sisustuskuvat on niin aseteltuja, että ne eivät välttämättä toimi käytännössä. Ymmärrän tietty, jos ainoa kriteeri on hyvältä näyttävä kuva :) Heh, meiltä löytyy myös tuo "blogitaulu", ostettiin se tosin ihan ex tempore siinä vaiheessa, kun se alkoi olla jo vähän out. Mutta vielä ei olla kyllästytty siihen, saa nähdä näyttääkö se ihan dorkalta vaikka viiden vuoden päästä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se omasta mielestäkin on ja tykkään kyllä lukea itse pienien tavallisten kotien sisustamisesta kertovia blogeja yhtä lailla kuin huokailla upeiden uusien omakotitalojen sisustusta korkeine ikkunoineen ja moderneine, suurine keittiöineen. Molemmista saa iloa ja inspistä, ja molempien sisustamisessa on omat haasteensa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!