perjantai 7. marraskuuta 2014

Lounaskattaus

Eilen oli hieman erilainen työpäivä, sillä pidimme työkavereiden kanssa iltapäivän tiimipalaverin meillä kotona. Aloitimme lounaalla ja nappasin leidejä odotellessa muutaman kuvan simppelistä kattauksesta, itse ruoka oli vasta matkalla...


Meillä suurin osa astioista on Iittalan valkoista Teema-sarjaa, josta kyllä tykkään. Marimekon Siirtolapuutarha-astioita löytyy myös paljon ja olenkin vähän haaveillut mustasta Teemasta, tulisi aika kiva mustavalkoinen kokonaisuus. Servetit ovat meillä lähes aina mustavalkoisia, tykkään Marimekon kuoseista ja ostan käytännössä aina niitä.


Harmaanruskeat tabletit ovat uudet, ostin ne Sokokselta. Hankin kerrankin kymmenen samanlaista, tableteilla ei tee mitään, jos niitä ei ole tarpeeksi suurta sarjaa! Ja meillähän tämän ruokapöydän saa jatkettua helposti kymmenen hengen pöydäksi. 

Pisarakuosinen leipäpussukka on H&M Homen alesta viiden euron löytö, aika kiva mielestäni. Sopii tietysti myös mihin tahansa säilytykseen, mutta meillä on ollut puutetta kivannäköisestä leipäkorista, joten tämä pääsi nyt keittiökäyttöön.


Marraskuussa on se hyvä puoli, että kynttilöiden tunnelmasta saa nauttia vaikka keskellä päivää.

Huomenna saakin säätiedotusten mukaan nauttia lumisesta päivästä. Ja pääsen kattamaan isommalle porukalle kun papat ja mummut tulevat meille syömään. Kivaa! Sunnuntain aiomme viettää isänpäivän tunnelmissa ihan vain oman perheen kesken. Mitäs teillä on viikonlopun suunnitelmissa?

2 kommenttia:

  1. Kiitos aivan ihanasta blogista! Olen lueskellut postauksiasi taaksepäin ja sisustustyylisi on kaunis ja selkeä. Pidän myös käyttämistäsi väreistä todella paljon.
    T. Piiku

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!