torstai 20. marraskuuta 2014

Tuolihaaveet toteutuvat

Ruokapöydän tuolit ovat varmaan yksi vaikeimmista sisustuspäätöksistä, jos minulta kysytään. Olenkin jo pari vuotta pohtinut, millaiset tuolit meille haluaisin. Nykyiset halpistuolit kun vetelevät viimeisiään ainakin natinasta päätellen. Haluan tuolit, joissa on hyvä istua ja joiden design kestää aikaa. Haen modernia ilmettä ja helppohoitoisuutta Muuton sympaattisen muotoiset Visu-tuolit ovat keikkuneet haavelistan kärjessä alusta asti ja kestäneet monet mielenmuutokset.


Nyt olen tilannut meille kaksi tällaista tuolia, siis harmaata Visua erillisillä metallijaloilla. Katson ensin kahden tuolin kanssa, miltä vaikuttavat ja tilaan sitten lisää. Tätä mallia saa myös valkoisena ja mustana, ehkä olisi hauska yhdistellä hieman värejä, etteivät kaikki kuusi olisi harmaita? 

Tästä Mika Tolvasen suunnittelemasta tuolistahan huomattavasti tunnetumpi malli on se, jossa jalat on taivutettu "kelkkajaloiksi". Se on upea malli, mutta todella leveä. Tämä erillisillä jaloilla varustettu, uudempi malli on kapoisempi ja siksi sopivampi meille. Haluan nimittäin, että kolme tuolia mahtuu ruokapöydän molemmin puolin. Samaa tuolia saa myös puujaloilla, mutta itse olen tykästynyt metallijalkojen keveyteen. Kaikissa Visu-tuoleissa istuinosa on sama, puunsyyt kuultavat kauniisti maalipinnan läpi.

Tilasin tuolit tamperelaisen Sisustus ID:n kautta ja niiden toimitusaika on muutaman viikon. En malttaisi odottaa! Tietysti pidän nyt peukkuja, että valinta onnistuisi nappiin, enkä joutuisi pettymään. Täytyy myöntää, että vähän jännittää.

Tässä vielä pari fiilistelykuvaa Visu-tuoleista, joskaan erillisillä metallijaloilla en löytänyt kuvan kuvaa. 


Mitäs sinä pidät Visusta?

P.S. Hurjan kiireisiä päiviä ollut tällä viikolla, odotan oikein, että pääsen viikonloppuna taas blogin pariin paremmalla ajalla... Onneksi huomenna on jo perjantai!

3 kommenttia:

 1. Hauska sattuma, katselin nimittäin just eilen mahdollisia tuoliehdokkaita keittiöön. DSW on se kaikista suurin unelmatuoli, mutta kova hinta vielä ainakin toistaiseksi hiljensi haaveet. Katselin juurikin näitä Visuja sekä muita Muuton ja Hayn tuoleja. Tuoleja on niin miljoonittain, että tulee valinnan vaikeus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DSW on ihana tuoli, mutta itse koen sen olevan parhaimmillaan "yksittäisenä" kappaleena. Toki 6 kpl ruokapöydän ympärilläkin toimii ja on kaunis yhdistelmä, makuasioitahan nämä on. Melkoisen iso rahallinen panostus tällainen laadukkaiden tuolien ostaminen kyllä on, mutta toisaalta koen ruokapöydän tuolien olevan yksi tärkeimmistä kodin hankinnoista ja onnistuessaan myös pitkäikäisimmistä. Ainakin meillä istutaan paljon pöydän ääressä aina kun on esim. kavereita käymässä, ja ihan arkena omankin perheen kesken.

   Poista
  2. Mulla on muuten ihan erikseen haavelista kaikista "yksittäisistä ihanuustuoleista", joihin lukeutuu mm. Y-tuoli. ;) :D

   Poista

Ilahdun kommentistasi!