sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Sunday home

Oi ihanuutta, juuri nyt istun yläkerrassa laivapöydän ääressä (kuten niin usein koneella ollessani), hiljaisessa kodissa, lapsi päikkäreillä ja mies harrastuksissaan. Nostan katseeni ylös harjulle ja hei, ulkona sataa lunta! Oikein isoja hiutaleita, niin kaunista.

Kuvailin äsken hieman kotia ennen lumisateen alkua. Meillä on käynyt viime aikoina paljon ystäviä kylässä ja olen saanut ihania tuliaisia. Pitkäjalkainen musta Nappula-kynttilänjalka on yksi niistä, ei varmaan tarvitse erikseen sanoa, että tykkään valtavasti!Orkideakin on tuliainen ystäviltä. Sen mukana tuli läpinäkyvä, oikein kaunis ruukku, luulen että saan jopa tällä kertaa kukan pysymään hengissä kun ruukku on oikeanlainen! Olen kylvettänyt orkideaani kerran viikossa äitini ohjeen mukaan.


Kaikkia saamiani ihania kukkakimppuja en ole ehtinyt edes kuvata, tässä vihreät jämät eräästä upeasta ruusukimpusta. Minusta nuo lehdet ovat hauskan näköiset pianon päällä itsekseen.Samaisesta ruusukimpusta ovat peräisin myös shamppanjanväriset pikku pallerot. Eihän tuollaisia raaski pois heittää! Ripustin ne seinällä olevaan puukoristeeseen, tässä on minun joulupuuni. Aika kivan näköistä kun pallot hohtavat valoa vasten. Mietin, että pitäisiköhän vielä lähempänä joulua laittaa jokin valosarja tuohon? 


Äitini tekemän valokranssin olen ripustanut olohuoneen ikkunalle, näkyy tässä kuvassa kyllä tosi huonosti.

 
Hetki sitten kävin nostamassa riisipuuron uunista, syödään sitä kun pieni mies heräilee. Tämä onkin vuoden ensimmäinen riisipuurosatsi.


Mukavaa sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Voi nuo Nappulat <3, olen kirjoittanut niistä pukille, mutta tekisi mieli käydä ostamassa jo heti nyt ne itselle :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!