tiistai 15. marraskuuta 2016

Mää täällä!

Viihdyn paljon paremmin kameran takana kuin edessä, en todellakaan osaa ottaa selfieitä ja harvemmin muutenkaan olen tyytyväinen omiin kuviini. Aina välillä kuitenkin niitä suht järkeviä kuvia tarvitaan, vaikkapa tänne blogiin tai somekanaviin, ihan työtilanteissakin. Pitkään olin tätä jo miettinyt, mutta nyt vihdoin sain aikaiseksi, kävin nimittäin ihan valokuvaajalla otattamassa itsestäni pari edustuskelpoisempaa kuvaa. Siis sellaista, joissa ei ole esimerkiksi viinilasia tai legoukkelia kädessä.


Ikuistajana toimi tuttu valokuvaaja Reetta Muranen, joka on huippulahjakas henkilökuvien ottaja. Olen tehnyt hänen kanssaan töitä aika paljon, joten uskallan väittää, että Reetalla on todella ilmiömäinen kyky tunnistaa ja saada kuvattavistaan jotain hyvin aitoa ja luonnollista esiin. Reetta tulee loistavasti juttuun kaikenlaisten kuvattavien kanssa, myös pienten lasten. Kokeiltu on esimerkiksi oman poikani kanssa, joka lähtökohtaisesti vihaa kuvissa olemista.


Että sillai, täsä mää ny ole. Huh. Seuraavaksi sitten taas jotain paljon turvallisempia sohvia ja seiniä.

13 kommenttia:

  1. Tosi kivat kuvat! Mulla on sama projekti mielessä, kampaajan ja meikkaajan kautta tietysti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä meikkasin ja laitoin tukan ihan itse, en oikein tunne oloani kotoisaksi toisen tekemässä lookissa.

      Poista
  2. Hei, tosi hienot kuvat! Itselläni olisi sama homma edessä, ois varmaan aika päivittää profiili ihan jo valokuvausmielessä...Valokuvasuhommia on aika lailla kivempi tarjota, kun oma kuvakin olisi kunnossa :)

    Kiva blogi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! Tuo on kyllä varmaan aika yleistä, että valokuvaajilla on tosi vähän kunnon kuvia itsestään. ;)

      Poista
  3. Nää on kyllä niiiin upeat kuvat <3 Näytät ihan itseltäsi: kuvaaja on onnistunut vangitsemaan sut just niin kauniina kuin oikeasti olet. Kyllä kannatti panostaa!

    Mulla on ollut sama mielessä jo pitkään ja nyt vihdoin on ne live-elämän pari projektia, joihin liittyen on kuvausta tulossakin. Apua niin joo, pitäis varmaan kohta varata kampaaja niitä varten.. ja meikkiäkin on pohdittu, mutta oikeastaan vain jos saadaan ajat natsaamaan mun häämeikin tekijän kanssa: sillä meikillä ei voinut epäonnistua kuvissa :D Muuten mulla on yksi kokemus myös aivan karmeasta ammattilaisen tekemästä meikistä, joten oon kyllä supertarkka että kuka sen saa tehdä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla. Mulle oli just se tärkeää, että näyttäisin oikeasti itseltäni, selfieissä en todellakaan näitä :D

      Mä mietinkin, että suosittelisin teidän projektiin tosi mielelläni Reettaa kuvaajaksi, mutta taitaa olla vähän liian kaukana? Porin seudulta ainakin Johanna Uusitalo on myös lahjakas henkilökuvien ottaja.

      Ja ihan totta, mitä sanoit tuosta meikistä. Mun luottomeikkaaja on Karkkipäivän Sanni ja voit kuvitella, miten helppo hänen kanssaan on saada aikatauluja natsaamaan. :D Mission impossible, terkut vaan Sannille jos luet tätä.

      Poista
    2. Meidän kuvausprojektiin on jo buukattu Nelly Stenroos: tekee sattumalta yhteistyötä meidän käyttämän luovan toimiston kanssa, mutta on myös ottanut raskausajasta lähtien kuvat meistä ja neidistä. Nuori, mutta huippulahjakas kuvaaja minusta. Vangitsee hyvin tunnelmia kuviin. (Johannaa monet ovat kyllä myös suositelleet.)

      Heh, luulen että mun on onneksi aika lailla helpompi saada omat aikatauluni natsaamaan meikkaajan kanssa kuin sulla ;D

      Poista
  4. Kaunis suomineito t.Jani-75

    VastaaPoista
  5. Ihan mielettömän kaunis ja ihana ja säteilevä ja kaikkea :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!